Bijles op mbo- en hbo-niveau voor economische-, management- en marketingvakken

Wie ben ik?

Mijn naam is Peter Aubroeck, ik ben 34 jaar en woon in Breda. Na de basisschool ben ik begonnen op het vmbo, eerst niveau 3 en daarna niveau 4. Vervolgens heb ik mijn mbo afgerond in de richting van handel, groothandel en assistent exportmanager om precies te zijn. Met name de economische vakken zoals bedrijfseconomie en commerciële economie vond ik erg leuk. Tijdens mijn mbo heb ik ook met succes mijn NIMA-A en mijn NEMAS Middle-mamagement  behaald. 

Na het behalen van mijn mbo ben ik doorgegaan en heb ik mijn hbo accountancy behaald. Ik heb voor accountancy gekozen, omdat het me een leuke baan leek waarbij je veel onderweg bent. In de praktijk bleek echter dat dit niet helemaal mijn vakgebied was en ik toch graag meer betrokken ben bij verbeterprocessen binnen één organisatie. Het contact met een organisatie is als accountant toch veel oppervlakkiger en vluchtiger dan wanneer je werkt als controller.   

Vrij snel was voor mij duidelijk dat hbo voor mij nog niet het einddoel was en dat ik door wilde. Daarom heb ik naast mijn werk mijn universitaire master in finance afgerond aan de UvA. En heel eerlijk gezegd, weet ik ook niet of er niet nog een postmaster gaat volgen in de toekomst om mijn RC titel te behalen. 

De afgelopen jaren heb ik diverse organisaties gezien in verschillende branches waardoor ik de nodig praktijkervaring heb mogen opdoen. Op dit moment ben ik werkzaam bij Heras als controller wat me erg goed bevalt. Omdat ik graag mijn kennis deel, heb ik ervoor gekozen om bijlessen en huiswerkbegeleiding te gaan verzorgen op mbo- en hbo-niveau.  Dat bevalt me erg goed en doe ik met veel plezier. 

Ik heb leren altijd leuk gevonden en vooral als je iets onder de knie krijgt, wordt het alleen maar leuker. Soms kan de juiste uitleg ervoor zorgen dat een vak waar je misschien wel een een beetje tegenop zag ineens super leuk wordt. 

Juist omdat ik alle niveaus van het Nederlandse onderwijssysteem heb gezien en succesvol heb doorlopen kan ik me goed inleven in de lesstof en het niveau . Dat vind ik belangrijk. Mocht je op zoek zijn naar bijles of ondersteuning bij je studie dan lijkt het me goed om een keer een afspraak te maken zodat we samen kunnen kijken wat ik voor je kan betekenen, dit kan via het contactformulier 

Wil je graag nog meer informatie over wie ik ben, kijk dan ook even op mijn LinkedIn.

UA-107340753-1